Welkom bij NIB Group

Aanmanen van klanten die niet betalen kost ondernemers tijd en energie. Dit kan ten koste gaan van de eigenlijke core business. NIB Group biedt de oplossing. Sinds de start in 1985 zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van creditmanagement. NIB Group biedt diensten aan vanuit drie gespecialiseerde bedrijfsonderdelen; Nationaal Incasso Bureau incasseert binnen Nederland. TCM Netherlands incasseert in meer dan 150 landen. Wesselsz Gerechtelijke diensten verzorgt betekening en executie. Meer informatie vindt u op de websites van de drie verschillende bedrijfsonderdelen.

Incasso binnenland

Nationaal Incasso Bureau

Nationaal Incasso Bureau is een toonaangevende organisatie op het gebied van creditmanagement. Het verzorgen van minnelijke incassoprocedures in Nederland behoort sinds de oprichting in 1985 tot de kernactiviteiten. NIB is gerespecteerd partner van overheid, semi-overheid en bedrijfsleven en behandelt voor klanten enkele vorderingen maar ook grote hoeveelheden.

Klik hier om naar de website van Nationaal Incasso Bureau te gaan.

Incasso Buitenland

TCM Netherlands

Incasso in meer dan 150 landen. TCM werkt vanuit het land waarin de debiteur zich bevindt, met de mensen uit dat land. TCM medewerkers in het betreffende land beheersen de taal en hebben verstand van lokale wet en regelgeving.

Klik hier om naar de website van TCM Netherlands te gaan.

Betekening en executie

Wesselsz Gerechtelijke diensten

Debiteuren die na een incassofase nog steeds niet betalen kunnen worden gedagvaard. Wesselsz Gerechtelijke diensten treedt op als intermediair tussen opdrachtgevers en het aan Wesselsz gelieerde deurwaardersnetwerk.

Klik hier om naar de website van Wesselsz Gerechtelijke diensten te gaan.